Algemeen

Heeft u nog leuke ideeën of tips voor een cursus of wilt u zelf een cursus geven, neem dan contact met ons op!

Cursusvoorwaarden

1. Opgave van cursussen kan via de mail of telefonisch bij één van onderstaande contactpersonen.
  2. Het cursusgeld dient U de eerste les volledig te betalen.
  3. Bij doorgaan van de cursussen, waarvan datum en tijd vermeld zijn ontvangt U geen bericht.
  4. U dient zich iedere keer weer opnieuw op te geven voor de cursussen, ook voor de vervolgcursussen.
  5. De cursussen wordt zodanig opgezet, dat ze net kostendekkend zijn.
    Daarom geldt de volgende clausule: Opgave voor een cursus, waarvan de datum en kosten bekend zijn, verplicht U tot deelname c.q. betaling van het cursusgeld.
  6. Van bovengenoemde regel kan alleen worden afgeweken, indien de cursuscommissie tijdig een vervangster heeft.
  7. Voor al onze cursussen geldt dat leden van wijkvereniging de Wettertoer voorrang van deelname         hebben, daarna wijkbewoners en als er plaats is, is een ieder ander welkom.
  8. Omdat we alle cursussen kostendekkend aanbieden geldt voor iedere cursus dat u koffie en thee zelf dient af te rekenen bij de barvrijwilliger, dan wel bij de cursusleid(st)er.

Namens de werkgroep cursussen,